Tale modifikacija za The Witcher 3 doda Geraltu karantensko postavo

Glavni karakter The Witcher franšize Geralt je mogoče malce star, a to ne pomeni, da ni vsak dan izvajal hudih treningov in svojega telesa ohranjal v vrhunski formi. To je vidno tudi v Netflix seriji, saj igralec Henry Cavill večkrat pokaže svoje golo telo in gledalke so zagotovo opazile, da ima na trebuhu lep radiatorček.

A kaj bi se zgodilo, če bi tudi njegovo fantazijsko deželo zajela karantena in bi moral Geralt ostati zaprt v svojem vinogradu, kjer bi po cele dneve vase zlival cviček ter jedel zdrave zaloge zamaščenih merjascev?

Hitro bi seveda nabral kilograme in njegove mišice bi izginile neznano kam, njegov konj Roach pa bi na svoja pleča dobil novo, hudo breme.

Ravno takšno realnost poskuša prikazati nova modifikacija za The Witcher 3, ki drži zabavno ime Dad Bod Geralt. Naš junak v prenovljeni verziji dobi lepe obline, ki se jih ne bi sramoval tudi kakšen večji medved pred zimsko hibernacijo, igrate pa ga lahko vsi, ki se odpravite na Nexus in si datoteko prenesete v svojo inštalacijo.

Mod potrebuje še kar nekaj dela, saj je opazno raztezanje tekstur na nekaterih mestih. Avtor pravi, da bo na modifikaciji še naprej delal in namerava za novega oblinastega Geralta prilagoditi tudi oklepe in pasice za orožja.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!