Tale modifikacija za The Witcher 3 doda Geraltu karantensko postavo

Glavni karakter The Witcher franšize Geralt je mogoče malce star, a to ne pomeni, da ni vsak dan izvajal hudih treningov in svojega telesa ohranjal v vrhunski formi. To je vidno tudi v Netflix seriji, saj igralec Henry Cavill večkrat pokaže svoje golo telo in gledalke so zagotovo opazile, da ima na trebuhu lep radiatorček.

A kaj bi se zgodilo, če bi tudi njegovo fantazijsko deželo zajela karantena in bi moral Geralt ostati zaprt v svojem vinogradu, kjer bi po cele dneve vase zlival cviček ter jedel zdrave zaloge zamaščenih merjascev?

Hitro bi seveda nabral kilograme in njegove mišice bi izginile neznano kam, njegov konj Roach pa bi na svoja pleča dobil novo, hudo breme.

Ravno takšno realnost poskuša prikazati nova modifikacija za The Witcher 3, ki drži zabavno ime Dad Bod Geralt. Naš junak v prenovljeni verziji dobi lepe obline, ki se jih ne bi sramoval tudi kakšen večji medved pred zimsko hibernacijo, igrate pa ga lahko vsi, ki se odpravite na Nexus in si datoteko prenesete v svojo inštalacijo.

Mod potrebuje še kar nekaj dela, saj je opazno raztezanje tekstur na nekaterih mestih. Avtor pravi, da bo na modifikaciji še naprej delal in namerava za novega oblinastega Geralta prilagoditi tudi oklepe in pasice za orožja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime