Tony Hawk’s Pro Skater 1 in 2 predelavi prihajata septembra letos, a samo na Epic Games trgovino

Oboževalci skejtanja že dolgo čakajo na novo digitalno igro, a založniki njihovih želj nikakor niso želeli uslišati. Na področju kaskaderskega obračanja lesenih desk sta do sedaj vidno vlogo igrali dve seriji: Tony Hawk’s Pro Skater iz strani založnika Activision ter Skate iz EA-jevih hlevov.

Prvi od njiju se je prebudil Activision, ki je zadnji skejterski naslov izdal leta 2015, Pro Skater 5 pa je bil takšen košček govna, da so nanj hitro po izidu pozabili vsi.

Založnik se je zato odločil za preprost recept, ki jim bo zagotovo prinesel cele vreče denarja. Najavili so predelavo prvih dveh Tony Hawk’s Pro Skater iger, ki še danes veljata za vrhunec te serije.

Predelavi ne bosta samo zvišali ločljivosti in sličic na sekundo, ampak gre za verni poustvaritvi, ki bosta nosili novo grafično podobo, animacije in vse kar pripada sodobnim igram. Razvoj so zaupali razvijalcu Vicarious Visions, ki je na tem področju dovolj izkušen, da je strah za polom trenutno odveč.

Razvijalec je povedal, da se bodo držali vsega tistega, kar je iz originalov naredilo tako prepoznavni igri. Obdržali bodo celo originalno glasbeno spremljavo, so pa povedali, da ne bodo prisotni ravno vse skladbe, saj je od njihovega izida minilo že 20 let in so se pojavile težave z licencami. Nadgradnje boste deležni še funkcije ustvarjanje svojih parkov in skejterjev, v novi verziji pa bomo lahko gledali olepšane in licenčne verzije vseh skejterskih herojev iz izvirnika.

Predelavi bosta izšli 4. septembra pod cenovno nalepko 40 €, za zdaj pa se zdi, da bo PC verzija ekskluzivno zavezana Epic Games platformi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

RuneScape po skoraj dvajsetih letih prihaja na Steam

Ko se kak MMO igralec bobna po prsih in okoliškim igralcem razlaga, da je veteran tega žanra, saj je svojo kariero začel...

Amazon najavil svoj pretočni servis iger Luna

Zdi se, da se bo igranje v naslednji generaciji korenito spremenilo in ostareli igričarji, ki se še spomnimo nameščanja iger iz spraskanih...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!