Tony Hawk’s Pro Skater 1 in 2 predelavi prihajata septembra letos, a samo na Epic Games trgovino

Oboževalci skejtanja že dolgo čakajo na novo digitalno igro, a založniki njihovih želj nikakor niso želeli uslišati. Na področju kaskaderskega obračanja lesenih desk sta do sedaj vidno vlogo igrali dve seriji: Tony Hawk’s Pro Skater iz strani založnika Activision ter Skate iz EA-jevih hlevov.

Prvi od njiju se je prebudil Activision, ki je zadnji skejterski naslov izdal leta 2015, Pro Skater 5 pa je bil takšen košček govna, da so nanj hitro po izidu pozabili vsi.

Založnik se je zato odločil za preprost recept, ki jim bo zagotovo prinesel cele vreče denarja. Najavili so predelavo prvih dveh Tony Hawk’s Pro Skater iger, ki še danes veljata za vrhunec te serije.

Predelavi ne bosta samo zvišali ločljivosti in sličic na sekundo, ampak gre za verni poustvaritvi, ki bosta nosili novo grafično podobo, animacije in vse kar pripada sodobnim igram. Razvoj so zaupali razvijalcu Vicarious Visions, ki je na tem področju dovolj izkušen, da je strah za polom trenutno odveč.

Razvijalec je povedal, da se bodo držali vsega tistega, kar je iz originalov naredilo tako prepoznavni igri. Obdržali bodo celo originalno glasbeno spremljavo, so pa povedali, da ne bodo prisotni ravno vse skladbe, saj je od njihovega izida minilo že 20 let in so se pojavile težave z licencami. Nadgradnje boste deležni še funkcije ustvarjanje svojih parkov in skejterjev, v novi verziji pa bomo lahko gledali olepšane in licenčne verzije vseh skejterskih herojev iz izvirnika.

Predelavi bosta izšli 4. septembra pod cenovno nalepko 40 €, za zdaj pa se zdi, da bo PC verzija ekskluzivno zavezana Epic Games platformi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

World of Warcraft: Shadowlands bo naslednji teden stopil v beto, jeseni pa nas čaka polni izid

Novi dodatek Shadowlands bo močno spremenil igranje World of Warcrafta, saj bo s sabo prinesel kup sprememb, ki bodo spremenile že sam...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!