Tony Hawk’s Pro Skater 1 in 2 predelavi prihajata septembra letos, a samo na Epic Games trgovino

Oboževalci skejtanja že dolgo čakajo na novo digitalno igro, a založniki njihovih želj nikakor niso želeli uslišati. Na področju kaskaderskega obračanja lesenih desk sta do sedaj vidno vlogo igrali dve seriji: Tony Hawk’s Pro Skater iz strani založnika Activision ter Skate iz EA-jevih hlevov.

Prvi od njiju se je prebudil Activision, ki je zadnji skejterski naslov izdal leta 2015, Pro Skater 5 pa je bil takšen košček govna, da so nanj hitro po izidu pozabili vsi.

Založnik se je zato odločil za preprost recept, ki jim bo zagotovo prinesel cele vreče denarja. Najavili so predelavo prvih dveh Tony Hawk’s Pro Skater iger, ki še danes veljata za vrhunec te serije.

Predelavi ne bosta samo zvišali ločljivosti in sličic na sekundo, ampak gre za verni poustvaritvi, ki bosta nosili novo grafično podobo, animacije in vse kar pripada sodobnim igram. Razvoj so zaupali razvijalcu Vicarious Visions, ki je na tem področju dovolj izkušen, da je strah za polom trenutno odveč.

Razvijalec je povedal, da se bodo držali vsega tistega, kar je iz originalov naredilo tako prepoznavni igri. Obdržali bodo celo originalno glasbeno spremljavo, so pa povedali, da ne bodo prisotni ravno vse skladbe, saj je od njihovega izida minilo že 20 let in so se pojavile težave z licencami. Nadgradnje boste deležni še funkcije ustvarjanje svojih parkov in skejterjev, v novi verziji pa bomo lahko gledali olepšane in licenčne verzije vseh skejterskih herojev iz izvirnika.

Predelavi bosta izšli 4. septembra pod cenovno nalepko 40 €, za zdaj pa se zdi, da bo PC verzija ekskluzivno zavezana Epic Games platformi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime