Fallout 76 bo od danes pa do ponedeljka brezplačen za igranje

Fallout 76 je leta 2018 izšel v precej katastrofalnem stanju in igralce bi težko prepričal v igranje, pa tudi če bi bil naslov brezplačen. Žal ni bil, a razvijalec Bethesda vseeno ni vrgel puške v koruzo, ampak je igri dodajal novo vsebino ter popravljal hrošče.

Nedolgo nazaj je igra prejela tudi ogromno posodobitev Wastelanders, ki je postapokaliptični okolici končno dodala nekatere RPG prvine kot so denimo živi prebivalci, dialoge in dokaj zanimive naloge. Fallout 76 je sedaj celo napredoval do povprečne izkušnje. Kot smo omenili v naši recenziji, ima igra še vedno probleme, a igranje sedaj nudi vsaj malce zabave, ki zna opravičiti tisti začetni denarni vložek.

Bethesda želi prenovljeno okolico prikazati tudi vsem igralcem, ki kljub Wastelanders posodobitvi še vedno ne upajo škornja namočiti v radioaktivni pesek. Fallout 76 bo namreč danes, ob 18.00, postal brezplačen za igranje in igralci se boste lahko zabavali v igri vse do ponedeljka, 18. maja.

Novice so dobre tudi za že obstoječe lastnike, saj boste čez vikend deležni dvojnih izkušenj, kar vam bo omogočalo hitro napredovanje lika, novinci pa boste prav tako lahko ujeli svoje prijatelje, ki so že veterani.

Ponudba velja tako za PC kot tudi za PlayStation 4 in Xbox One igralce. PC igralcem priporočamo, da pozorno spremljajo Steam stran in ob šestih začnejo s prenašanjem podatkov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime