Navdušenci nad zgodovino lahko sedaj uživate v brezplačnih izobraževalnih izkušnjah iger Assassin’s Creed Origins in Odyssey

Ne glede na to, ali imate radi Assassin’s Creed igre ali pa jih sovražite, morate priznati, da je njihovo oblikovanje verne okolice iz preteklosti naravnost fantastično. Ubisoftu je predvsem v zadnjih dveh delih Origins in Odyssey uspelo prekašati samega sebe in ustvariti čudoviti Egipt ter Grčijo, ki kar prekipevata od podrobnosti.

Svetovi v teh igrah kar oživijo in človek med raziskovanjem sveta včasih kar obstane in se divi ogromnim kipom in templjem, za katere je nepredstavljivo, da so jih včasih zgradile človeške roke s pomočjo primitivnih orodij.

Da je njihova okolica superiorna se zaveda tudi Ubisoft, zato je že za Origins izdal zanimiv brezplačni dodatek, ki se imenuje Discovery Tour. To je nato ponovil tudi za igro Odyssey, gre pa za silo zanimivo zadevo, ki bo navdušila predvsem privržence zgodovine.

Discovery Tour igralcu omogoča, da si v miru ogledate vse te prelestne zanimivosti, ne da bi se moral obremenjevati z bojevanjem ali pa s krvoločnimi nasprotniki. Zadevo si predstavljajte kot virtualni obisk muzeja, v katerem vam turistični vodič sredi živega sveta razloži različne znamenitosti antičnega sveta. V Odyssey boste za preigravanje turističnega vodiča tudi nagrajeni s posebnimi konji in avatarji, ki jih lahko nato uporabite v polni igri.

Discovery Tour vsak kupec iger Origins ali Odyssey prejme brezplačno, Ubisoft pa se je odločil, da čez vikend izkušnji ponudi zastonj prav vsakemu igralcu.

Odpravite se na Uplay in se podajte v virtualni Egipt ali Grčijo, brezplačnega obdobja pa bo konec v ponedeljek. Če si boste nato še vedno zaželeli virtualnega turizma, lahko posamezni Discovery Tour kupite za 20 €. No v takšnem primeru se že bolj splača kupiti polno igro. Assassin’s Creed Origins je denimo na Epic Games trenutno 14,99 €, Odyssey pa 19,79 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime