Paper Mario: The Origami King uradno najavljen – dobili smo tudi datum izida

Paper Mario serija morda ni tako znana kot tiste glavne Mariotove avanture, a te papirnate in hudo simpatične izpeljanke so si pridobile zvesto občinstvo, ki ga je včeraj presenetila novica o povsem novem delu Paper Mario: The Origami King.

Posebnost Paper Mario iger ni samo njihova podoba, ampak to, da lahko v teh naslovih razvijamo tudi RPG veščine. Novi del se v tem pogledu ne bo razlikoval, je pa Nintendo dodal nove igralne mehanike. Mario bo pridobil raztegljivo origami roko, s katero bo lahko vplival na stopnje, to pa nam bo omogočilo napredovanje skozi steze ter odkrivanje raznih skrivnosti. To raztezanje papirnatih likov bo igralo pomembno vlogo tudi v bojevanju.

Zdi se, da bo The Origami King omogočal tudi prosto raziskovanje in da igranja ne bomo izvajali v linearnih stopnjah, ampak nas bo pričakal odprt svet. V enem delu vidimo Maria, kako se pelje v nekem čudnem vozilu po širnih planjavah, prevažali pa se bomo tudi s čolnom v slogu Zelde: The Wind Waker.

Paper Mario: The Origami King prihaja 17. julija, igrali pa ga boste lahko samo na konzoli Nintendo Switch.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!