Vse tri sezone serije Hannibal prihajajo na Netflix

7 let nazaj je po televizijskih ekranih strašila serija Hannibal, ki je kljub odlični igralni zasedbi, dobremu scenariju in nadmočni zvočni kulisi nabrala premalo gledalcev. NBC se je tako leta 2015 po samo treh sezonah odločil, da serijo ukine in s tem razburi lep del zvestih gledalcev.

Ustvarjalec serije Bryan Fuller se ni predal in že vse od leta 2015 išče načine, da bi na naše televizijske zaslone pripeljal 4. sezono. Žal mu za zdaj še ni uspelo, a morda nov žarek upanja ponuja pretočni servis Netflix.

Ta bo z junijem začel predvajati vse tri sezone serije in kdo ve – če bo gledanost res visoka, zna kakšen od vodilnih mož odobriti delo na 4. sezoni. Sicer je pet let od zadnjega dela že kar precej dolga doba, a zgodile so se že bolj čudne stvari. Samo poglejte si denimo Twin Peaks, ki je leta 2014 po 23 letih vendarle dobil tretjo sezono.

Tudi če se to ne zgodi, je Hannibal vreden ogleda in pove celotno zgodbo, zato se lahko v gledanje podate brez strahu, da boste na koncu tretje sezone ostali s trdim v roki. Zgodba lepo oriše avanture ljudožerca Hannibala Lecterja, ki ga v seriji odlično upodobi igralec Mads Mikkelsen ter policista Hugh Grahama, ki ga odigra Hugh Dacy, 3. sezona pa pripelje serijo do zadovoljujočega konca, ki pa pusti odprte poti za nadaljevanje.

Bryan Fuller je že povedal, da naj bi 4. sezona sledila knjigi Red Dragon, v peti pa naj bi končno staknili vez z legendarnim filmom oz. knjigo Ko jagenjčki obmolknejo.

Vse pa ni povsem tiho v Hannibal svetu, saj televizijska mreža CBS dela na novi seriji Clarice, ki v glavno vlogo postavi junakinjo filma Ko jagenjčki obmolknejo. Žal pa je že potrjeno, da tam krvoločnega Hannibala ne bomo videli.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

RuneScape po skoraj dvajsetih letih prihaja na Steam

Ko se kak MMO igralec bobna po prsih in okoliškim igralcem razlaga, da je veteran tega žanra, saj je svojo kariero začel...

Amazon najavil svoj pretočni servis iger Luna

Zdi se, da se bo igranje v naslednji generaciji korenito spremenilo in ostareli igričarji, ki se še spomnimo nameščanja iger iz spraskanih...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!