Joe Rogan podcast bomo kmalu lahko gledali samo še na Spotifyju

Morda najbolj popularen podcast na svetu Joe Rogan Experience bo kmalu zamenjal svoj dom. Popularnega gologlavca, ki danes šteje 52 let, smo do sedaj lahko gledali in poslušali na YouTubu, koncem leta pa se bo to spremenilo.

Joe je namreč pred kratkim podpisal ekskluzivno pogodbo z ameriškim servisom Spotifyem, kjer njegova oddaja do sedaj še ni bila prisotna. Tja se bo preselila 1. septembra, tam pa si jo bo lahko ogledalo 286 milijonov aktivnih uporabnikov, ki jih trenutno drži ta platforma. Takrat bo še vedno nove dele možno gledati tudi na YouTubu, konec leta pa se bo oddaja ekskluzivno zavezala Spotifyu in novih delov ne boste mogli gledati nikjer drugje.

Kar je za Slovence slaba novica, saj Spotify pri na voljo, razen če uporabljate kakšen VPN, pa še potem je prijava prava muka. Spotify je sicer brezplačen in tudi za Joe Rogan Experience uporabnikom ne bo potrebno plačevati naročnine, ampak bodo morali imeti samo ustvarjen račun na platformi.

Rogan je že izjavil, da njegova oddaja zabeleži mesečno 190 milijonov prenosov, njegov YouTube kanal pa trenutno gosti več kot 8 milijonov naročnikov. To so ogromne številke, za katere je moral Spotify zagotovo na široko odpreti denarnico. Kupčija naj bi bila vredna več kot 100 milijonov dolarjev in Spotify še naprej gradi na svoji mreži popularnih podcastov, saj so v preteklosti pridobili tudi The Ringer, Gimlet Media in Parcast.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime