The Witcher 3 je star 5 let in na Steamu si lahko pridobite celotno franšizo za zelo malo denarja

5 let že mineva odkar je razvijalec CD Projekt RED spočel igro The Witcher 3 in z njo pošteno pretresel nekoliko utrujeni RPG žanr. Tretji del je bil tako popularen, da smo zaradi njega dobili tudi novo Witcher serijo na Netflixu, kar je nato botrovalo temu, da je bil lani The Witcher 3 celo dvignil prodajo, s polic pa so letele tudi knjige avtorja Andrzeja Sapkowskega.

V čast praznovanja te obletnice se je razvijalec CDPR odločil ponuditi celotno franšizo v razprodajo na Steamu in če do sedaj še niste preizkusili sveta Witcherja, potem je zdaj za vas končno napočil tisti trenutek, da podoživite celotno zgodbo.

Začnete lahko s prvim delo The Witcher Enhanced Edition Director’s Cut, ki si ga lahko v knjižnico prenesete za samo 1,49 €. Original ima za današnje dni tečno bojevanje, a vseeno drži zanimivo zgodbo in atmosfero, ki se jo splača preizkusiti.

Vaša avantura se lahko nato nadaljuje v The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition, kjer se vidi, da je razvijalec dobil pošteno višji proračun. Drugi del je še danes zabaven za preigravanje in je več kot vreden tistih 2,99 €, kolikor zanj zahtevajo na Steamu.

Na koncu je tu še slavna trojka The Witcher 3: Wild Hunt. Osnovna izkušnja, brez dodatkov stane 8,99 € in v zameno boste dobili res ogromno zabave. Mi priporočamo raje nabavo The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition za 14,99 €, ki vključuje vse izdane dodatke, med katerimi izstopata odlični razširitvi Hearts of Stone in Blood and Wine.

Če vam Witcher avantur še vedno ne bo dovolj, priporočamo nakup igre Thronebreaker: The Witcher Tales za 9,99 €. Gre za zanimivo igro s kartami, ki pa je povsem verna RPG izkušnja, v kateri nadgrajujemo karakterja in spremljamo zgodbo.

Vseh teh popustov še nekaj časa ne bo konec, saj se bodo zaključili šele 1. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime