Desperados 3 dobil nov igralni napovednik

Manj kot mesec nas loči od nove kavbojske avanture Desperados 3, ki bo na naše PC-je prinesla zvrhano mero taktike in tudi skrivanja.

Desperados serija je namreč močno podobna Commandosom, kar pomeni veliko potrpežljivega pregledovanja bojišča, oprezanje za patruljami in izogibanje njihovim pogledom. Naša pisana druščina kavbojev bo raznovrstna in vsak od njih bo imel posebne sposobnosti, ki nam bodo prav prišle pri izpolnjevanju nalog ali pa pri reševanju kočljivih situacij.

Vsem jim bo skupno tudi to, da bodo hitro podlegli sovražnim strelom. Na vsaki mapi bo nasprotnikov veliko več kot naših junakov in številke nam nikoli ne bodo naklonjene. Če bomo preveč ropotali, bodo sovražne vrste celo pridobile okrepitve in tako nam bo izpolnjevanje zadanih ciljev še bolj oteženo.

Desperados 3 je že tik pred vrati. Na Steamu ga lahko že prednaročite za 49,99 €, izid pa se bo zgodil 16. junija. Novi napovednik si lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!