Na spletu se je pojavil kratek igralni posnetek iz preklicane igre Half-Life 2: Episode 4 – Return to Ravenholm

YouTube kanal NoClip dela nov raziskovalni dokumentarec, ki bo tokrat pod drobnogled vzel enega mojih najljubši razvijalcev Arkane Studios. Ta drži precej zanimivo zgodovino, saj je v preteklosti spočel igre kot so Dark Messiah of Might and Magic, Dishonored serijo ter odlični, a žalostno spregledani Prey.

A razvojna ekipa je nekoč delala tudi na enem zelo skrivnostnem projektu, ki je bil nič drugega kot pa uradni Half-Life naslov. Projekt se je imenoval Half-Life 2: Episode 4, igralci pa naj bi se zopet vrnili v slavno in grozljivo mesto Ravenholm.

Valve je bil velik oboževalec razvijalca Arkane, zato so jih po izdaji druge epizode poklicali v svoje pisarne in skupaj so začeli sodelovati na novem projektu. Izmenjavali so ideje ter zgradili nekaj prototipov. Na koncu so se odločili, da tisti čas njuno sodelovanje ni imelo pravega smisla, zato je bil projekt preklican.

Ni pa skrivnostna 4. epizoda Half-Life franšize popolnoma izginila in zagotovo bomo več o njej izvedeli v prihajajočem NoClip dokumentarcu. Do takrat se boste morali zadovoljiti z 8-sekundnim posnetkom, ki prikazuje napadalnega zombija, ki ga nato pokosi udarec s pištolo ter kratkimi izsečki iz nedavno izdanega napovednika. Mimogrede, tista prva slika ni iz Half-Lifa, ampak iz še enega preklicanega projekta LMNO, pri katerem je sodeloval tudi slavni režiser Steven Spielberg.

NoClip dokumentarec si boste lahko na njihovem uradnem YouTube kanalu ogledali naslednji teden.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime