Sea of Thieves junija prihaja na Steam

Dobra novica za vse Slovence, ki bi radi zaplavali v gusarske vode in se s prijatelji odpravili v raziskovanje tropskih otokov, kjer vas pod rdečim X znakom čaka lep zaklad.

Igra Sea of Thieves je namreč dobila uradni izid na Steamu. Ta piratska avantura je izšla sicer že pred dvema letoma, a smo jo lahko preigravali samo v Microsoftovi trgovini. Še bolj čudno je bilo to, da za Slovence igra ni bila na voljo za nakup, tako da smo do sedaj morali uporabiti storitve tretjih strani, ki so prodajale ključe, ki smo jih nato lahko aktivirali na svojem računu.

Teh preglavic bo konec 3. junija, ko bo Sea of Thieves uradno priplaval v Steam pristanišče. Dobra novica je tudi to, da bo ves vaš napredek iz Microsoftove verzije prenesen v Steam različico, boste pa morali igro kupiti še enkrat, če boste želeli svoja igranja od zdaj naprej izvajati na Steamu.

Podprto bo tudi navzkrižno igranje med Xbox One, Microsoft Store in Steam igralci, tako da boste večigralsko zabavo lahko izvajali na istih strežnikih, pa čeprav vsi igre ne poganjate iz istega sistema.

Sea of Thieves že ima svojo Steam stran, igra pa bo ob izidu stala 40 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime