To poletje bomo dobili evrovizijsko komedijo Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Evrovizija je sicer za letos odpovedana, a to ne pomeni, da se letos ne bomo smejali raznimi čudnim pevcem v smešnih opravah. Hollywood se je namreč končno odločil pod objektiv vzeti najbolj znan pevski šov na svetu in se iz njega pošteno ponorčevati.

Tako je nekaj dni nazaj izšel napovednik za komedijo Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, v kateri bosta glavni vlogi nosila igralca Will Ferrell in Rachel McAdams. Igrala bosta islandski dvojec pevcev, ki slišita na imeni Lars Erickssong in Sigrit Ericksdottir, naša junaka pa se bosta borila za zmago na najbolj prestižnem pevskem tekmovanju na svetu.

V filmu bosta med drugim nastopila tudi Pierce Brosnan in Demi Lovato, ta pa bi moral originalno iziti skladno z evrovizijskim tekmovanjem. To sedaj seveda ni mogoče, zato se je produkcijska hiša odločila še malce zamakniti izid, ki se bo po novem pripetil 26. junija.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga bo izšel ekskluzivno za Netflix, opomnik za ogled pa si lahko nastavite na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime