Apex Legends namiguje na Steam izid

Igra Apex Legends je danes stara malce več kot leto in je imela za sabo precej razburkano zgodovino. Sprva so naslovu napovedovali, da je to prvi pravi ubijalec Fortnita, a razvijalec Respawn ni bil pripravljen na gromozanski uspeh igre, zato je s svojo prvo sezono pošteno zamočil. Od takrat je šla baza uporabnikov navzgor in navzdol, trenutno pa je stabilna.

A zna se zgoditi, da bo kmalu spet močno narasla. Založnik EA je konec lanskega leta napovedal, da bodo nekatere njihove igre zopet prišle na Steam. EA je namreč že leta nazaj zagnal svoj lastni servis Origin in tudi Apex Legends je prisoten samo na tej platformi. Vendar pa ta očitno ni dovolj dobičkonosna, tako da smo na Steamu že dobili Jedi: Fallen Order, sedaj pa se očitno pripravlja tudi lansiranje Apex Legendsa.

Da je nekaj na tem sta pred kratkim odkrila znana “dataminerja” Biast12 in Shrugtal, ki sta med pregledovanjem Apex Legends datotek odkrila nov vnos. Gre za sliko z imenom “v_charm_valve_potato” – okrasek, ki ga lahko nato dodamo na svoja orožja. Ta krompirjasti obesek morda ne izgleda kot kaj posebnega, a to pomeni, da niste oboževalec Valve iger. Ta krompirček, z nameščeno umetno inteligenco GLaDOs, je namreč igral vidno vlogo v njihovi igri Portal 2 – eni najbolj popularnih iger razvijalca Valve.

Žal ostajata Valve in EA zaprtih ust, pojavilo pa se je ugibanje, kdaj bi lahko Apex Legends prispel na Steam. Glede na to, da se je 5. sezona šele dobro začela, bodo verjetno razvijalci na izid na novi platformi počakali do izteka trenutne sezone. Ta se bo končala čez slabe tri mesece, tako da bi znali doživeti izid na Steamu nekje sredi ali pa celo konec letošnjega poletja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime