Star Citizen lahko do začetka junija igrate brezplačno

Star Citizen je ena najbolj ambicioznih iger vseh časov, a ta njegova obsežnost zahteva svoj čas. In veliko, veliko denarja. Star Citizen je že davno tega porušil rekord igre, ki je preko denarja nabrala največ denarja za svoj razvoj in močno dvomimo, da bo kakšna igra kmalu zbila ta rekord. K sreči lahko igralci zadevo vsaj igrajo, pa čeprav gre za zdaj za zelo zgodnje verzije projekta. Bolje to, kot pa da samo gledamo napovednike.

Razvijalec Robert Space Industries se je odločil, da svojo prihajajočo igro Star Citizen ponudi povsem brezplačno za igranje vsakemu, ki si bo vzel čas in se registriral na njihovi strani. Brezplačno letanje se je sicer začelo že tri dni nazaj in ga bomo lahko izvajali vse do 1. junija.

V tem času bomo lahko preizkusili ladje iz UEE Navy vrst. Na voljo je ogromna količina vesoljskih plovil, ponudba pa se bo spremenila vsakih nekaj dni. Tako se splača dokaj redno pokukati v igro in vsake toliko preizkusiti nov vesoljski motorček.

Star Citizen je kljub večletnemu razvoju še vedno v alfa načinu. Razvijalec je pred kratkim naznanil nov načrt razvoja, ki je prestavil nekatere napovedane stvari preklical ali pa prestavil na kasnejši datum. Tudi največji zagovorniki igre počasi izgubljajo svoje potrpljenje, glede na tempo razvoja pa je izid igre še vedno leta stran.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime