Family Man je igra, ki navdih črpa od serije Breaking Bad – na Steamu je že na voljo za igranje

Že dolgo si želim kakšno igro, ki bi mi pričarala tiste občutke iz odlične serije Breaking Bad, a se zavedam, da je moje upanje precej jalovo. Da bi ujeli zanimivo podajanje zgodbe in napete trenutke bi verjetno potrebovali velik studio, ki bi v takšen projekt vložil več let in tudi veliko denarcev in noben večji razvijalec ni zainteresiran za takšno nalogo.

A morda niti ne potrebujemo nekega velikega studia, saj je včasih dovolj zagnanost in dobra vizija. In morda bo ravno novo najavljena igra Family Man prinesla tisto kriminalno dramo, ki jo že toliko časa pogrešam.

Razvijalec Broken Bear Games na tem projektu dela že dolgih 5 let, par dni nazaj pa je igra končno doživela svoj izid. Gre za zgodbo, ki se dogaja v sončnem mestu Riverport, a to pod površjem skriva bolj mračno stran. Kot igralec bomo lahko izpolnili več ducat nalog, naša glavna naloga pa je, da v treh tednih zberemo dovolj denarja in odplačamo mafijo, preden nas ta s kiji obišče na našem domu.

Family Man obljublja, da bomo morali konstanto žonglirati med obveznostmi družine in našega kriminalnega življenja. Vse naše odločitve nosijo hude posledice in ob nespametnih potezah lahko končamo z ločitvijo in izgubo otrok.

Grafično je zadeva precej kockasta in spominja na Minecraft, a to je tu sekundarnega pomena, saj se vse vrti okoli zanimive zgodbe in reaktivnosti sveta.

Igro je že moč kupiti na Steamu po znižani ceni 14,39 €.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!