Nova Sherlock Holmes igra nas bo vrnila v detektivska mlajša leta

Razvijalec Frogwares skrbi za to, da vsake nekaj let dobimo novo Sherlock Holmes igro. Ta detektivska serija ni slaba, niso pa te igre neki presežek. Zadnja dva dela Sherlock Holmes: Crimes and Punishments in Sherlock Holmes: Devil’s Daughter sta bila povsem solidna izdelka, ki sta zadovoljila željo po raziskovanju in povezovanju različnih sledi.

Minila so že štiri leta, odkar smo si nazadnje nadeli detektivsko čepico in Frogwares je končno pri razvoju novega naslova napredoval do te mere, da nam lahko pokažejo kaj konkretnega.

Sherlock Holmes: Chapter One nas bo tako vrnil v Sherlockova mlajša leta, ko je najboljši detektiv na svetu star komaj 21 let. Razvijalec je povedal, da se v tej igri Sherlock zaveda svojega talenta, a je močno aroganten, zato se bo osebnostno precej razlikoval od prejšnjih iger.

Tokrat se ne bomo sprehajali po Londonu, ampak mediteranskemu otoku, naša naloga pa bo, kaj drugega kot pa, raziskovanje umorov in povezovanje različnih namigov v neko širšo sliko. Prisotno bo tudi nekaj bojevanja in izrabljanje okolice, preko katere bomo lahko nasprotnika ujeli v past. Vendar ne pričakujte preveč akcije, saj bo igranje v glavnem sestavljeno iz pozornega prečesavanja okolice in pogovarjanja s prebivalci otoka.

Dobili smo tudi prvi napovednik, Sherlock Holmes: Chapter One pa bo izšel enkrat v 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime