Ta World of Warcraft igralec lahko z enim udarcem porazi nasprotne igralce in celo raid šefe

Rextroy je en takšen prav poseben World of Warcraft igralec. Tu je tip, ki je igro že tolikokrat preigral, da mu je kljub ogromni vsebini, ki jo ponuja WoW, postalo dolgčas, zato je sam sebi postavil unikatne izzive.

Zato je poiskal svoj pri animeju One Punch Man in njegovo tehniko poraženja nasprotnika s samo enim udarcem uporabiti v World of Warcraftu. To seveda ni lahka naloga, a Rextroy je iznajdljiv igralec, ki se ne boji hoditi po meji dovoljenega in izkoriščanja hroščev za svojo dobrobit.

Igralec je svoje veščine najprej prikazal v trenutno najbolj zahtevnem raidu Ny’alotha, tam pa je s samo enim udarcem, ki je prizadel kar 115 milijonov škode naenkrat, porazil šefa Wrathiona.

Kako mu je to uspelo, lahko vidite v spodnjem posnetku, zadeva pa vključuje več korakov kot je držanje posebnega orožja Diver’s Folly ter izkoriščanje bombe Mantid Firebomb, ki lahko skupaj s posebnim “buffom” iz Catalyst ekspanzije na koncu ustvari ogromno škode naenkrat.

Rextroy je bombo Mantid Firebomb izkoristil tudi v svojem drugem podvigu, saj je po svetu ubijal igralce nasprotne frakcije in to prav tako s samo enim udarcem. Bonus točke si je tu pridobil še s tem, da je nasprotnika napadel povsem nag in pristaši Horde so lahko samo čudno gledali, kako jih napada nek nori nagec in jih porazi s samo enim zamahom orožja.

Bodite brez skrbi, saj so trenutne planjave Azerotha varne pred takšnimi napadalci. Rextroy je video izdal šele zdaj, ko je Blizzard že izdal popravek glede Mantid bombe in to lahko sedaj uporabimo samo še v tistem območju, kjer jo tudi sprva poberemo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime