BlizzCon 2020 uradno odpovedan

Še ena žrtev letošnje pandemije novega koronavirusa prihaja iz vrst razvijalca Blizzard. Govorimo seveda od dogodku BlizzCon, ki se pripeti vsakega novembra, takrat pa ta razvijalec prikaže novice glede svojih najnovejših prihajajočih iger in tudi glede posodobitev že obstoječih.

Blizzard je že aprila letos povedal, da zna biti BlizzCon odpovedan, a takrat je bilo še prezgodaj, da bi prinesli končno odločitev. Situacija se od takrat še ni umirila in število smrtnih žrtev v ZDA se te dni približuje magični številki 100.000. Več kot očitno kriznega obdobja ne bo konec do novembra, zato se je Blizzard odločil, da dogodek raje odpove.

Roko na srce, verjetno nismo izgubili veliko, saj je vprašanje, kaj točno bi lahko razvijalec sploh pokazal. Diablo 4 je glede na zadnje novice še leta stran, World of Warcraft dodatek Shadowlands pa je že itak praktično pred vrati, zato bi bilo trapasto kazati neke napovednike. Mogoče bi lahko izvedeli kaj glede igre Overwatch 2 ter morebitne predelave Diablo 2, to pa je nekako tudi to, kar ima za zdaj razvijalec v svoji šapi.

Vendar morda ni čisto vse izgubljeno. Blizzard je namreč povedal, da načrtuje nekakšno digitalno predstavitev, ki bo z igralci podelila nekatere novice, ki so bile načrtovane za BlizzCon. Kdaj točno se bo ta predstavitev odvila ni znano, a govori se o začetku leta 2021. To je še en znak, da Blizzard za letošnji BlizzCon ni imel pripravljenega ničesar velikega, saj bi potem lahko digitalni prenos v živo spočeli že novembra, ko bi se morala tudi originalno odviti prireditev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime