League of Legends bo dobil reklamne panoje znotraj igre

Razvijalec Riot se je odločil, da je leto 2020 pravi trenutek, da iz svoje igre League of Legends stisnejo kakšen dodatni denar in tako bomo v prihajajočem turnirju Summer Split videli reklamne panoje, ki se bodo nahajali znotraj mape Summoner’s Rift.

Riot je povedal, da želi e-športne igre približati tisti energiji, ki jo kažejo športi iz resničnega življenja. Verjetno so s tem ciljali na reklamne panoje, ki se nahajajo ob strani nogometnih igrišč, seveda pa pri temu niso omenili, da jim bo to v njihove šparovčke prineslo cel kup novega denarja.

Kako bo zadeva izgledala je na svojem Twitter profilu pokazal Mastercard in kot vidimo, bodo nekatere zastave nosile njihov logotip. Zanimivo pa je, da bodo te zastave vidne samo gledalcem, igralcem pa bodo te podobe prikrite. Riot pravi, da ni želel s to vizualno podobo vplivati na trening in izkušnjo igranja med pravim tekmovanjem.

Zadevo bomo v praksi videli na letošnjem Summer Split tekmovanju, ki se bo začelo že 13. junija.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime