Sedaj lahko končno povežete sobno kolo z igro GTA 5 ter se podate v sproščujočo vožnjo skozi mesto Los Santos

Trenažerji so v zadnjih letih postali hudo popularni tudi v Sloveniji in ena najboljših lastnosti teh sodobnih sobnih koles je to, da lahko simulirajo pogoje iz pravih cest. Tako se lahko sedaj med vrtenjem koles dejansko zabavate in se celo povežete v večigralske izkušnje. Na tem primeru velja izpostaviti najbolj popularno tosorto igro Zwift, ki je nekakšen MMO za kolesarske navdušence.

Zahvaljujoč modifikaciji GT Bike V pa lahko sedaj svoj pametni bicikel povežete tudi v hudo popularno igro GTA 5. Preko brezžičnega signala igra sprejme vaše pritiske na pedala in virtualni kolesar se obnaša v skladu z vašim vrtenjem koles v resničnem svetu. Dodana je bila celo podpora za različen teren in v klanec bo vaše vrtenje precej težje kot pa v dolino, ko lahko noge umaknete iz pedalov.

Mesto Los Santos vsekakor ponuja dovolj raznovrstne okolice, da vam med prečkanjem sveta ne bo kmalu postalo dolgčas. Končno lahko igrate igro in zraven še malce razgibate mišice ter se morda zraven znebite odvečne karantenske teže.

Modifikacijo si lahko prenesete iz naslednje povezave, tam pa boste dobili tudi navodila glede namestitve. Dobra novica je, da GT Bike V omogoča precej prilagajanja, tako da lahko izkušnjo prilagodite svojim potrebam.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime