Far Cry 5 bo čez vikend brezplačen za igranje

Far Cry 5 je danes star malce več kot dve leti in zadnje govorice pravijo, da bo še letos Ubisoft napovedal šesti del. Med čakanjem lahko ponovno ali pa celo prvič preizkusite petico, ki smo ji leta nazaj prisolili dokaj visoko oceno.

Založnik Ubisoft se je namreč odločil, da bomo lahko skozi vikend preigravali kampanjo povsem brezplačno. Igro si že zdaj lahko prenesete na sledeči povezavi in se tako pripravite na zagon .exe datoteke 29. maja, ko se bo igra ob 15.00 odklenila za uspešen zagon.

Dobra novica je tudi to, da je špil te dni močno znižan. Far Cry 5 je znižan za 75 % na 15,00 €, za 18,00 € pa si lahko dobite tudi samostojno razširitev Far Cry New Dawn. A te cene zbledijo v primerjavi z akcijo, ki jo te dni ponuja platforma Epic Games. Tam si lahko prilastite Far Cry 5 za smešnih 4,99 € ter New Dawn za 7,99 €.

Peti del boste lahko brezplačno igrali do 31. maja.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!