Half-Life: Alyx posodobitev v steklenice doda realistično tekočino

Morda si je ob prebiranju naslova te novice marsikdo med vami v brk zamrmral: “Ja in?”. Solidno vprašanje, ki vam ga ne zamerim, a če ste se to dejansko vprašali, potem zagotovo še nikoli niste resno zagnali igre Half-Life: Alyx.

Ta v VR okolju poustvari tako verno izkušnjo, da se igralec povsem zatopi v dogajanje in vsaka manjkajoča malenkost vam zna hitro pokvariti izkušnjo. To je križ odličnih VR iger, ki so tako dobre, da si ne smejo privoščiti skoraj nobene napake pri imerziji.

Včeraj je Alyx dobila novo posodobitev, ki je dodala podporo za nekaj različnih jezikov ter novosti za delanje dodatkov v njihovem urejevalniku. Med seznamom popravkov pa najbolj izstopa dejstvo, da imajo sedaj steklenice v igri znotraj sebe tekočino.

Ta se obnaša realistično in med obračanjem lahko celo naredite nekaj mehurčkov. Zadeva bo zagotovo prišla hudo prav pri žongliranju ali pa pri obmetavanju napadalnih Combine vojakov. Žal za zdaj steklenicam še ne moremo odpirati zamaškov, tako da lahko do slastne tekočine pridete samo tako, da jo razbijete ali pa zmečkate v rokah.

The new glass bottle looks real from r/HalfLifeAlyx

Če se vam je potožilo za igranjem VR naslovov, a so vam naprave predrage, potem si lahko zadevo preprosto izposodite. Za nizko ceno si jih lahko pridobite v trgovini EIGRE.si in ko po nekaj dnevih preigrate tiste najbolj pomembne igre, zadevo vrnete in si prihranite cel kup denarja.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!