Call of Duty Warzone lahko sedaj igramo v dvojicah

Call of Duty Warzone že nekaj časa ponuja igranje samotarsko ali pa v navezi s še dvema ali tremi prijatelji. Zato je bilo kar malce čudno, da toliko časa nisi mogel na sodelovalno igranje povabiti samo enega prijatelja, ampak si vedno moral svoje vrste dopolniti z vsaj še enim tujcem.

No, tega je zdaj konec, saj Warzone zdaj končno ponuja igranje tudi v dvojicah. Novi “duos” igralni način je zaživel na vseh strežnikih in prav posebej se ne razlikuje od ostalih načinov. Boste pa morali malce prilagoditi svoj pristop do igranja, saj Activision na svojem uradnem blog zapisniku igralce opozarja, da “duos” zahteva malce drugačno taktiko.

Ko vaš soigralec umre, bo moral še vedno skozi Gulag, le da bo to sedaj veliko močneje udarilo po preživele igralcu, saj se bo moral sam postaviti po robu proti še dvema nasprotnikoma. Prav tako bo treba nekaj pameti vložiti v opremo, saj bo vsaj eden od igralcev moral nositi puško, drugače boste ob bližnjem srečanju nasprotnika v vozilu bolj tenko piskali.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!