Razkrit nov agent za igro Valorant

Če morda še niste opazili, je igra Valorant trenutno nedosegljiva za igranje. Enkrat za spremembo to ne pomeni, da so se zrušili strežniki ampak je razlog nepovezljivosti v bistvu dober. Razvijalec Riot je namreč zaključil beta testiranje in te dni obnavljajo strežnike, brišejo ves napredek igralcev in se pripravljajo na novo obleganje, saj bodo strežniki zaživeli znova 2. junija – tokrat v inačici 1.0.

Riot se zaveda, da je čakanje za igralce mučno, zato se je odločil malce popestriti te dni in uradno so najavili novo agentko. Ta bo seznam borcev razširila na številko 11, nova junakinja pa se imenuje Reyna.

Govorice so že dolgo kazale, da nas bo v igri kmalu počakal nov heroj, ki pa bo tokrat malce nenavaden. To se je izkazalo za pravilno napoved, saj bo Reyna nekakšna vampirka. Kratek igralni napovednik na Twitterju nam sicer ne pove veliko, a njene zvočne vrstice nakazujejo, da ne bo imela nikoli dovolj slastne rdeče krvi.

Ugibamo lahko tudi o nekaterih njenih sposobnostih. Med igranjem jo vidimo izgovoriti “You see nothing!” kar zna pomeniti, da lahko oslepi svojega nasprotnika. Vidimo lahko tudi veščino, ki naj bi kradlo energijo nasprotnika s katero bi se potem ona ozdravila, skoraj sigurno pa bo lahko postala za kratek čas tudi nevidna.

Več bo znanega 2. junija, ko bodo strežniki zaživeli in se bo na mapi udarilo vseh 11 agentov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime