Izšli so posnetki preklicane Avengers igre

Avengers je ena največjih filmskih franšiz v zadnjih letih in ne bi se pretirano zmotili, če bi zadevo primerjali z norijo, ki je pred leti vladala ob filmih franšize Gospodar prstanov. Vendar pa je razlika v tem, da je imel Lord of the Rings cel kup iger, ki so izšle skladno z izidi filmov ali pa nekoliko kasneje, medtem ko pa na področju Maščevalcev vlada žalostna suša.

Trenutno edini pravi projekt razvija razvijalec Crystal Dynamics, njihov Avengers projekt pa bo izšel septembra letos. Včeraj pa je izšla presenetljiva novica, da je založnik THQ v preteklosti že delal na Avenger igri, ki pa je bila žal preklicana. K sreči se je ohranilo nekaj posnetkov iz igre, tako da lahko sedaj vidimo, kako je potekalo igranje tega propadlega projekta.

Igro bi preigravali iz prvoosebnega pogleda, potrjeni pa so bili superjunaki kot so Iron-Man, Hulk, Stotnik Amerika ter Thor. Verjetno je bilo v planu vključiti še več mož v pajkicah, a je bil razvoj odpovedan preden so razvijalci lahko realizirali začrtano.

Igralci bi pretepali sovražnike, nadgrajevali svoje karakterje in reševali naloge. Tako bi špil dobil nekakšne RPG prvine, ki bi jih lahko izboljševali in s tem tudi odklepali posebne moči, ki pripadajo vsakemu takšnemu superjunaki.

Kot vidite lahko iz posnetkov, so bili ti vzeti iz zelo zgodnje faze igre, saj veliko tekstur ni bilo dokončanih. Vseeno se zdi, da bi bilo metanje ščita od Stotnika na moč zabavno opravilo, žal pa tega ne bomo mogli nikoli izkusiti v tej igri.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime