YouTube streamer poskuša prepričati protestnike, da prevrnejo tovornjak

Protesti v ZDA so na ulice pripeljali vse sorte ljudi in zato tudi ni presenetljivo, da se je med njimi znašel tudi nekdo, ki bi rad celotno situacijo izkoristil sebi v prid in od nje celo kaj zaslužil. Nekateri ljudje preprosto želijo videti svet goreti.

Ta nekdo se imenuje “carl iii”, gre pa za YouTube osebnost, ki samega sebe označuje za profesionalnega “trolla”. Carl ne vsebuje veliko naročnikov, saj se je njegova številka ustavila pri 10k, a s svojim zadnjim prenosom v živo je dvignil kar veliko prahu.

Spravil se je namreč med gručo miroljubnih protestnikov in takrat se mu je porodila brihtna ideja, da bi nagovoril množico in jih poskušal prepričati, da prevrnejo tovornjak. Velik problem protestov v ZDA so namreč tudi nasilni izgredi in ropanje manjših in tudi večjih trgovin je pripeljalo do tega, da je vlada v pomoč poklicala vojsko.

Protestniki Carlovega nagovora niso dobro sprejeli in veliko med njimi se je spraševalo, ali ta tip misli resno. Množica se je proti njemu hitro obrnila, nekateri so ga začeli označevati z idiotom in YouTuber se je odločil, da je najboljša poteza, da jo hitro popiha stran. Spodaj lahko vidite posnetek iz alternativnega kota.

Carl je seveda dobil tisto, kar je tudi želel in to je reakcija ljudi. Vendar takšnega odziva ni pričakoval, saj so ljudje te dni upravičeno precej občutljivi. Zato je iz svojega kanala pobrisal prav vse posnetke, a svoje sledi ni mogel povsem izbrisati. Carl je bil namreč zasačen že prej pri pozdravljanju temnopoltih voznikov, ki jih je naslovil z N besedo in tudi tam nad njim niso bili ravno navdušeni.

Kaj se bo točno zgodilo s Carlom trenutno ni znano, saj tip ne drži nobenega socialnega omrežja. Prebiramo lahko samo njegov subreddit, ki pa je prava greznica rasističnih opazk in nagnusnih slik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime