Elite Dangerous naslednje leto dobiva dodatek, ki nam bo končno omogočil sprehajanje po planetih

Ljubitelji šviganja po vesoljski črnini neke prave izbire za igranje te dni nimate. Lahko sicer potrpežljivo čakate do naslednjega desetletja, da končno v celoti izide ambiciozni Star Citizen ali pa skočite v vesoljska plovila igre Elite Dangerous. Ta je v bistvu že dolgo edina prava izbira in čeprav simulacija ni popolna, je vsaj dokončana in dobiva novo vsebino.

Razvijalec Frontier je tako nedavno napovedal novo razširitev Odyssey, ki bo za razvoj te igre precej pomemben mejnik. Prvič se namreč ne bomo preganjali samo med zvezdami, ampak bomo lahko svojo ladjico spustili tudi na planet, si nadeli skafander in okolico raziskali na svojih dveh lastnih nogah.

Razvijalec obljublja, da na površju planetove skorjice nikakor ne bo dolgčas. Igralci bomo lahko opravljali raznolike naloge in pri njihovem razreševanju bodo prav prišle naše diplomatske ali pa skrivalne sposobnosti. Seveda vsakič ne bo šlo po miroljubni poti in takrat bodo zapela naša orožja, med bitkami pa se znamo iz tal preseliti tudi pod nebo ter tako ustvariti spektakularne spopade.

Odyssey bo držal tudi posebno cono, kjer se bomo lahko družili z drugimi igralci, z njimi sklepali zavezništva ter sprejeli različne pogodbe, ki nam bodo povečale sloves.

Vse to se sliši super in napovednik je prav tako impresiven, žal pa vas čaka še kar nekaj čakanja. Elite Dangerous: Odyssey bo namreč izšel šele enkrat v 2021, razvijalec pa za zdaj še ni podal bolj točnega datuma.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime