Kingdoms of Amalur: Reckoning bo avgusta prejel predelavo

Kingdoms of Amalur: Reckoning je pred izidom obetal ogromno. Pri projektu je sodeloval priznani D&D pisec R. A. Salvatore in prvi posnetki so kazali unikatno zamišljeno fantazijsko deželo, ki je imela vse prijeme nove uspešnice. Založnik EA je takrat celo odobril delo na MMO projektu, ki bi se odvijal v Amalurju.

Ko pa je špil končno izšel leta 2012, ga kritiki niso blagoslovili. Največja zamera pri igri je bila njena generičnost in njeni igralni prijemi ter plitve naloge so dejansko spominjale na MMO igro. A Kingdom of Amalur je bil enoigralski naslov, tako da je bilo sprehajanje po praznem svetu brez drugih igralcev na moč dolgočasno in enolično.

EA je zaradi slabe prodaje kmalu po izidu ugasnil razvijalca 38 Studios, tako da je bil preklican tudi MMO projekt. Kingdoms of Amalur znamka je tako mirovala vse do leta 2018, ko je založnik THQ oznanil, da je kupil pravice do serije, a novega projekta takrat ni najavil.

Včeraj pa se je v Microsoftovi trgovini pojavila nova igra Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. Čeprav uradne najave iz strani založnika še ni bilo, lahko iz opisa izdelka izluščimo marsikatero zanimivo podrobnost.

Re-Reckoning bo predelava, ki bo prenovila grafično podobo ter izboljšala igralne prijeme. Ker gre za “Remaster”, ne gre pričakovati popolnoma novo zgrajene igre, ki bi jo razvijalec znova postavil od temeljev navzgor. Verjetno nas čakajo samo bolj podrobne teksture in optimizacija, v novi paket pa bodo vključeni tudi vsi do sedaj izdani DLC-ji.

Na predelavi dela studio Kaiko, ki je do sedaj poskrbel za prenove prvih dveh Darksiders iger, izid pa je napovedan za 11. avgust 2020. Spodaj si lahko ogledate prve slike predelave, potrpežljivo pa čakamo na prvi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!