Na splet je ušel prvi posnetek naslednje Call of Duty igre

V življenju se človek težko zanese na stvari, a če bi pri ruleti stavil na eno stvar, je to, da bomo vsako leto dobili nov Call of Duty.

Založnik Activision se tega načela drži že dolgo in človek bi si mislil, da bi se ljudje po vseh teh letih že pošteno naveličali te franšize, a resnica je ravno nasprotna. Call of Duty Warfare je verjetno najbolj popularen naslov te serije, res pa je, da se ima za svojo priljubljenost zahvaliti predvsem dejstvu, da je za igranje povsem brezplačen.

Še letos bomo dobili nov naslov iz franšize, tokrat pa se bo za razvijalsko krmilo usedel studio Treyarch. Ta se bo vrnil v Black Ops obdobje in tako se projekta za zdaj drži naslov Call of Duty: Black Ops Cold War.

Nova igra naj bi bila zgrajena na pogonu Modern Warfara, razvijalec pa naj bi nam povedal realistično in napeto zgodbo, ki se bo tokrat vrtela okoli dogajanja v hladni vojni. Nov naslov bo tudi precej bolj krvav od prejšnjih, tako da bo verjetno starostna oznaka višja.

Več kot očitno pa je pri Activisionu zaposlen nekdo, ki hudo rad pušča informacije. Tako smo še pred izidom dobili praktično vse informacije glede novega Warzone naslova, sedaj pa je na splet ušel posnetek iz nove igre, ki pa je več kot očitno še v pred-alfa stanju. Da je zadeva resnična kaže dejstvo, da Activision ugaša vse te posnetke na YouTubu, tako da bo tudi zgornji verjetno hitro umaknjen.

Activision naj bi novi Call of Duty naslov razkril enkrat med poletjem.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!