Project CARS 3 uradno najavljen – dobili smo tudi prvi napovednik

Razvijalec Slightly Mad Studios je znan predvsem po svoji seriji Project CARS. Drugi del te dirkačine je izšel septembra 2017, že za letos pa se pripravlja nadaljevanje.

Novi del je dobil tudi prvi napovednik in v njemu lahko vidimo, da se bo igra tokrat precej zgledovala po popularni seriji Forza Horizon. Naše dirkanje se bo tako preselilo med mestne ulice, zapeljali pa se bomo lahko tudi v manj poseljeno in bolj travnato okolico. Žal za zdaj ne izgleda, da bo prisotno tudi preganjanje skozi gozdove s terenci, a lahko se bomo preizkusili tudi na pravih dirkaških progah.

Project CARS 3 glede na vozni model izgleda malce bolj arkadno kot pa njegovi predhodniki. Igralci bomo lahko nabirali različne avtomobile in jih nadgrajevali, kar seveda za serijo ni nič novega. Bomo pa tokrat lahko okrancljali tudi našega voznika, ki si bo skozi hude preizkušnje nabral status dirkalne legende.

Založnik Bandai Namco je potrdil, da bomo tretji del dobili že letos poleti. Napovednik žal ne prikaže vremenskih ičinkov, ki znajo biti v tem naslovu spektakularni in morda zna kdo končno iz tega področja zbiti igri Driveclub.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime