Na Steam prispel cel kup EA-jevih iger, ki so trenutno tudi močno znižane

Založnik EA je že pred časom obljubil, da bo na PC-ju razširil svojo ponudbo in začel igre zopet ponujati tudi na Steamu. To se je nato tudi uresničilo, ko je na najbolj priljubljen digitalni servis z igrami prispel Jedi: Fallen Order, igralci pa so potrpežljivo čakali tudi na ostale naslove.

In to predvsem na starejše, saj ima EA širok katalog že izdanih naslovov, ki pa jih do sedaj nismo mogli kupiti in preigravati na Steamu. To se je z včerajšnjim dnem končalo, saj je na platformo prispelo ogromno njihovih iger, ki so poleg tega še močno znižane. Spodaj na ogled postavljamo najbolj zanimive, celoten seznam pa si lahko ogledate na naslednji povezavi.

Na Steam bo danes prispela tudi predelava Command & Conquer Remastered pod ceno 19,99 €, EA pa bo izdal na platformi svoj naročniški servis Origin Access. Ko smo že pri Originu, za veliko od teh iger boste še vedno potrebovali ta zaganjalnik, tako da se boste morali mukotrpno prebiti skozi dva zaganjalnika. Dobra novica pa je, da bo Apex Legends na Steamu deloval povsem ločeno in za zagon ne bo potreboval Origina.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime