Prihajajoči MMO Ashes of Creation dobil nov igralni posnetek, dolg skoraj dve uri

Danes bolj redko slišimo o novih MMO projektih, ki bi jih delali večji razvijalci. V bistvu sta danes v razvoju le dva večja takšna naslova. Eden od njiju je Amazonov The New world, drugi pa se imenuje Ashes of Creation.

Slednji je včeraj dobil skoraj dve uri dolg igralni posnetek iz pred-alfa različice, a že v tem stanju je videti svet izpopolnjen in zabaven. Okolica je vsekakor čudovita, MMO igralci pa so že tako ali tako pošteno izstradani nove izkušnje, tako da bodo igro požegnali, pa čeprav morda ne bo ravno najbolj spolirana izkušnja ob izidu.

Razvijalec je trenutno osredotočen na optimizacijo in stabilnost strežnikov, za Ashes of Creation pa obljubljajo ogromno. Najbolj so ponosni na njegov reaktivni svet, na katerega bo lahko vsak igralec plodno vplival. Vaše odločitve med nalogami znajo pripeljati do spremembe okolice, tako da se boste res počutili, kot da ste del njihovega sveta.

Ashes of Creation bo ponujal PvE in PvP dogodke, obleganje gradov, moč pa bo zgraditi tudi svoje hiše, v katero bomo naselili vso svojo kramo. Ob izidu nas čaka ogromno nalog, izbirali pa bomo lahko med 8 različnimi rasami.

Igra za zdaj še nima točnega datuma izida, glede na njihovo stran pa bodo začeli bolj odprto alfa testiranje šele jeseni 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime