PUBG je do ponedeljka brezplačen za igranje

Če si želite ta vikend organizirati nekaj večigralske akcije, a ste bolj plitvih žepov, potem imamo za vas dobre novice.

Battle royale streljačino PUBG si namreč lahko od danes pa vse do ponedeljka prenesete na Steamu in igrate povsem brezplačno. Smo oddrsajte na naslednjo povezavo in stisnite gumb Play Game. Po prenosu gigabajtov bo pred vami odklenjena izkušnja, ki drži vso izdano vsebino, razen trgovine.

PUBG je šel v preteklosti čez slabe in dobre čase in mnenja o igri se neprestano spreminjajo. Razvijalec je prejšnji mesec pošteno predelal Bled, pardon, Vikendi mapo, dodali pa so tudi tekmovalni način za vse tiste, ki bi radi nabrali kakšen čin in se igranja lotili malce bolj resno.

Žal nad zadnjo posodobitvijo 7.2 niso vsi igralci navdušeni, kar kažejo tudi negativne recenzije na Steamu. Igralci se pritožujejo nad navalom goljufivcev in računalniško vodenih botov, ki precej pocenijo občutek igranja.

Dobra novica je, da bo PUBG do ponedeljka tudi občutno znižan in trenutno velja vsega 14,99 €.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!