Desperados 3 dobil dva nova zanimiva napovednika

Če ste kdaj gledali kakšen Western, potem verjetno dobili vtis, da se kavbojcu ni treba pretirano obremenjevati z nasprotniki. Glavno je, da ima polne revolverje in že se lahko poda skozi krvoločen sprehod skozi mesto in medtem, ko je vsak njegov strel sila natančen, lahko njegovi sovražniki samo čudno gledajo, kako vsi njihovi izstrelki zgrešijo tarčo.

A to je samo film, saj je v resnici povprečen kavbojec hitro podlegel strelivu nasprotnika in če si se spravil na številčno nadmočnega nasprotnika, potem si živel okoli 30 sekund.

Ravno to bo poskušala prikazati prihajajoča igra Desperados 3, ki je taktična strategija, v kateri nadziramo skupino kavbojcev, vsak od njih pa ima svoje sposobnosti. Gre za prednadaljevanje prve igre Desperados: Wanted Dead or Alive in če ste igrali to, ali pa morda bolj popularne Commandose, potem veste, da je poanta igranja v skrivanju, izkoriščanju okolice in napadov ob pravem trenutku.

Tretji del te formule ne bo spreminjal, le nadgradil jo bo. Založnik zadnje dni pridno izdaja nove napovednike za igro in dejansko jim je preko njih uspelo ustvariti nekakšno mini igro. Če si denimo ogledate spodnji napovednik, boste morali v desetih sekundah sprejeti odločitev za ogled naslednjega in ob izbiranju nekako vidite, kako se lahko odvije kakšna misija v igri.

Desperados 3 bomo lahko igrali že zelo kmalu, saj bo izšla že 16. junija za PC, PlayStation 4 in Xbox One.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime