Igra Jurassic Life nam bo omogočala preganjanje dinozavrov v pogonu igre Half-Life 2

Dinozavri danes niso več tako popularni, kot so bili včasih in skladno s tem dobivamo veliko manj filmov in iger, kjer glavne vloge zastopajo ti starodavni plazilci.

Še posebej na področju iger že dolgo vlada mrtvilo, saj filme vsaj pri življenju drži dobra znana franšiza Jurski park. K sreči pa imamo na PC-ju močno moddersko sceno in ta je izrodila razvijalca Team Butane, ki že dolga leta dela na projektu Jurassic Life. Modifikacija je med razvojem celo umrla in štiri leta ni na njej delal nihče, sedaj pa se zadeva končno premika proti izidu.

Modifikacija je narejena v pogonu igre Half-Life 2, ekipa pa je včeraj sporočila, da za igranje ne boste potrebovali kopije tega naslova. Vse kar boste potrebovali je Source SDK 2013, ki ga lahko brezplačno snamete iz Steama, enako pa boste lahko storili s to modifikacijo, ki bo za igranje povsem brezplačna.

Razvijalec je izdal tudi nov igralni posnetek, ki malce razloži dogajanje okoli igre ter njene sisteme. Jurassic Life bo vseboval povsem samostojno štorijo, ki se ne bo dotikala že znanih zgodb iz knjig ali filmov, bomo pa med igranjem zagotovo naleteli na kakšen namig na prej izdane dele franšize.

Ne pričakujte tudi neke hudo podrobne grafične podobe, saj igra teče na zdaj že močno zastarelem Source pogonu. Vendar je impresivno že to, da bo igra sploh izšla, navdušenci nad dinozavri pa se v tej suši tosortnih iger zagotovo ne boste preveč pritoževali.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!