EA bo za prenose angleške Premier lige priskrbel verne zvočne posnetke navijačev

Koronavirus kriza je malce zamrla in življenje se počasi, a previdno vrača na stare tire. Obujati so se začeli tudi razni športni dogodki, med njimi se bo kmalu obudila tudi angleška Premier liga.

Ta bo ponovno začela s tekmami 17. junija, a ne pričakujte, da bo kar vse po starem. Večje zbiranje ljudi na enem mestu je še vedno prepovedano, tako da bodo nogometaši igrali pred praznimi stadioni. Navijači so seveda pomemben del dogajanja na zelenici in odsotnost njihovega vzklikanja bo zagotovo negativno vplivala na same igralce, gledalci pa bi med prenosom v živo dobili občutek, da gledamo tekmo neke 4. lige in ne spektakla Premier lige.

Prenosi v živo bi naleteli na še eno oviro, saj bi gledalci ob zvočnem mrtvilu na nogometnem polju slišali vsako besedo nogometašev in ti vsake toliko radi zakričijo tudi kako kletvico. To bi seveda razburilo starše in hitro bi se znalo zgoditi, da bi nogometni obračuni dobili starostno oznako.

Vseh teh problemov se zaveda tudi televizijska mreža Sky Sports, ki skrbi za prenose v živo Premier lige zato so staknili glave in izgruntali zanimivo rešitev.

V povezavi z založnikom EA, ki letno pridno izdaja nove verzije igre FIFA, bodo v prenosih v živo vnesli realistične zvoke navijaške množice, ki bodo popestrili njihove prenose v živo. Več je razloženo na njihovi uradni strani, a zdi se, da bo vsaka ekipa imela zvočne posnetke, ki pripadajo njihovim navijačem, nekdo pa bo za mešalko skrbel, da bo občinstvo ob golih in prekrških primerno zakričalo.

Kako bo zadeva videti v akciji bomo videli 17. junija, ko bosta odigrani tekmi med ekipama Manchester City vs. Arsenal in Aston Villa vs Sheffield United.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

AMZS v igro Assetto Corsa prenesel progo na Vranskem in pripravlja karting turnir z lepimi nagradami

Zagotovo ste se vsaj enkrat do sedaj usedli že v kart dirkalnik in ste se zapodili po nekem dirkališču. Osebno lahko pričam,...

Cyberpunk 2077 napovednik prikaže različne tolpe mesta Night City

Nekaj dni nazaj se je odvila nova digitalna konferenca Night City Wire in kot po navadi smo dobili nove igralne napovednike, ki...

Je piratstva pri PC igrah res konec?

Bitka med pirati in raznimi načini zaščite iger traja že zelo dolgo, dolgo časa. Piratstvo na PC-ju je šlo skozi svoje vzpone...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!