Novi Netflix film si je na spletni strani Rotten Tomatoes prislužil sramotno oceno 0 %

Morda se slovenski lastniki Netflixovih računov sploh ne zavedate, da je vaša ponudba v primerjavi z Američani močno omejena. Zaradi licenčnih sporazumov ima namreč ameriški Netflix veliko večjo ponudbo filmov in serij kot pa evropske države. Vendar ne bodite preveč žalostni, saj kvantiteta ne pomeni kvaliteta in veliko manjkajočih filmov in serij je povsem zanič in bi bilo bolje, da jih ne bi nikoli videli.

Netflix je poskrbel za produkcijo kar nekaj smešno zanič filmov in te primerke so kritiki na spletni strani Rotten Tomatoes pošteno raztrgali. Najslabšo možno oceno 0 % si je denimo prislužila njihova komedija The Ridiculous Six, v kateri glavno vlogo zaseda Adam Sandler. Na seznamu katastrofalnih filmov z 0 % seveda niso samo filmi iz Netflixove produkcije, saj so tudi ostali studii čisto sposobni izvreči kupček govna, kot je denimo to v primeru mafijskega filma Gotti.

Na neslavni seznam lahko sedaj prištejemo še enega tekmovalca in to je povsem novi Netflixov film The Last Days of American Crime. Ta je posnet po stripu z istim imenom iz leta 2009, filmska predelava pa očitno ni navdušila niti enega kritika. 21 recenzij ni imelo o filmu za povedati nič dobrega, glavne pritožbe pa so, da je zadeva polna klišejev in da ne prikaže ničesar zanimivega.

The Last Days of American Crime je izšel 5. junija, tako da ima še čas, da pridobi vsaj eno dobro besedo iz strani kritikov. Gledalci so filmu podelili oceno 23 %, na IMDbju pa je do sedaj nabral sramotno oceno 3,7/10.

Če vam je do gledanja, si lahko film ogledate na naslednji povezavi. Mimogrede, film je dolg kar 2 uri in 30 minut, tako da upamo, da vam je res, res dolgčas, da se boste spustili v to mučenje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime