Bill & Ted Face the Music dobil nov napovednik

Mlajši gledalci se morda sploh ne zavedate, da je Keanu Reeves nastopal še kje drugje kot pa v Matrici in John Wick filmih. Skupaj s soigralcem Alexom Wintersom sta namreč naredila že dva dela komične franšize Bill & Ted, dvojec pa je nazadnje sodeloval v filmu Bill & Ted’s Bogus Journey, ki je na filmskih platnih zaživel pred skoraj 30 leti.

Leto 2020 nam bo prineslo nadaljevanje, ki bo tokrat nosilo podnaslov Face the Music. Zopet bosta v glavnih vlogah stala zadetka Bill S. Preston in Ted “Theodore” Logan, ki naj bi spisala tako dober komad, da bo ta dobesedno rešil svet. Precej velik cilj in junaka sta si za izpolnitev te vizije vzela svoj čas.

Vendar sta po desetletjih spoznala, da jima pesmi še vedno ni uspelo spisati, zato sta se odločila za edino še logično potezo: potovanje skozi čas v prihodnost, kjer bosta komad izmaknila svojima bodočima verzijama.

Včeraj smo dobili nov napovednik in roko na srce, zadeva izgleda precej leseno odigrana in nesmešna. Upamo, da dvojcu uspe premostiti časovno razliko ter da bo njun humor zabaven tudi modernemu občinstvu in ne samo nostalgikom.

Bill & Ted Face the Music bi se moral v kinih pojaviti 21. avgusta, a je koronavirus te načrte preklican, tako da novi datum za zdaj ostaja neznanka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime