Bungie bo iz Destiny 2 izbrisal nekaj vsebine, saj je igra postala preveč obsežna za vzdrževanje

Razvijalec Bungie je včeraj odprl knjige in svojim oboževalcem razložil svoje načrte glede prihodnosti njihove aktualne franšize Destiny.

Potrdili so, da ne delajo na Destiny 3, saj želijo igralci ohraniti ves svoj napredek iz drugega dela in ne želijo zopet zapraviti dolge ure za nabiranje nove opreme. Namesto pravega nadaljevanja so najavili delo na treh večjih razširitvah, ki nas bodo zabavale v naslednjih treh letih.

Destiny 2 bo še pred ekspanzijami doživel pošteno prevetritev. Razvijalec je povedal, da je trenutna igra čisto preveč napihnjena z vsebino in glede na to, da vsako leto dodajo okoli 25 GB nove vsebine, je vzdrževanje vsega tega postala prava bitka, uporabniki pa niso navdušeni nad velikostjo igre, ki zaseda čedalje več prostora na diskih.

Prvo večjo razširitev, imenovano Beyond Light, bomo v roke prejeli 22. septembra, ta pa nam bo prinesla tudi novo območje Europo, ki je Luna, katera kroži okoli planeta Jupiter. Čaka nas kup nove vsebine, med njo izstopa nova moč, imenovana Stasis, ki je vezana na The Darkness.

Skladno s tem dodatkom bo Bungie vpeljal zadevo, imenovano Destiny Content Vault. Gre v bistvu za rotacijo vsebine, ki bo iz igre odstranila tiste manj obiskane lokacije in vpeljala nove. Tako bomo izgubili planete, kot so Mars, Titan, Io, Mercury ter Leviathan in vso vsebino, ki se je dogajala na teh stopnjah. V zameno bo Bungie vpeljal skoraj celotno vsebino iz Destiny 1, med njimi tudi Cosmodrome ter odličen raid Vault of Glass.

Vsi igralci nad spremembami niso navdušeni, saj je vprašljivo spremljanje zgodbe. Destiny 2 dejansko vsebuje kampanjo in ta je skozi leta in zaradi sprememb za novega igralca postala en kup nesmislov. Spremljanje štorijalne niti bo sedaj postalo še težje, saj bo Bungie odrezal lep del vsebine, tako da vam očitno ne bo ostalo drugega, kot pa da za pojasnilo dogajanja zaženete YouTube in si tam pogledate razlago ali pa si to kje preberete.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime