Gusarski Sea of Thieves je novi hit na Steamu, ki dnevno pridobiva nove igralce

O igri Sea of Thieves smo v preteklih tednih že večkrat pisali. Ta gusarski naslov je star že 4 leta in kljub temu, da je imel ob izidu bolj malo vsebine, je to igra, ki ji igralci vseskozi ponujajo novo priložnost. Te dni preprosto manjka iger, kjer se z rumom opijanjeno posadko spravljaš ropati ladje ter se večigralsko zabavaš v iskanju zakladov.

Igra je nedolgo tega izšla tudi na Steamu in zdelo se nam je, da bo to precej velika zadeva na PC trgu. Igralci te platforme so se za igranje namreč morali do sedaj ubadati z zoprno Windows trgovino, ki je nerodna, hroščata in za povrh ne ponuja igranje tega naslova v Sloveniji.

Steam inačica je bila zato za mnoge kot mana iz neba in igralci so množično začeli z nabavo igre, ki niti ni tako poceni. Stane namreč 40 €, kar je za štiri leta star naslov precej visoka cena, a je tega vredna, če se le lahko znebiš okovov Windows trgovine.

Sea of Thieves je postala tudi pravi hit na Steamu, saj vsak dan podira rekordno število igralcev. V preteklih 24-ih urah jo je na vrhuncu igralo preko 46 tisoč igralcev in je na “Trending” lestvici zasedla prvo mesto. Seveda se njene številke ne morejo primerjati s kakšnimi velikani tipa Counter-Strike, a za staro gusarsko igro so rezultati več kot vzpodbudni, nahaja pa se tudi na drugem mestu najbolj prodajanih iger Steama.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime