Persona 4 Golden skoraj zagotovo prihaja na PC

Dobre novice za ljubitelje japonskih RPG-jev, ki si v vseh teh letih niste privoščili nobene PlayStation konzole. Na teh namreč že dolga leta ekskluzivno biva serija Persona, ki je nedolgo nazaj prejela že svoj peti del, ki je zaslužil ogromno, franšiza pa je pridobila popularnost tudi pri tistih igralcih, ki se jRPG-jev nočejo dotakniti niti z dolgo palico.

PC igralci že dolgo pozivajo razvijalca ATLUS, da igre končno predela tudi na PC, a ta je na njihove prošnje ostal gluh. Zdelo se je celo, da razvijalec sovraži PC platformo, zato so zdele želje po predelavi kot daljne sanje, ki jih ne bomo nikoli dosegli.

A očitno smo se zmotili, saj se je v Steam bazi nenadoma pojavil zapis o predelavi igre za PC. Žal očitno ne bomo dobili petega dela, ki je nedavno prejel posodobitev Royal, ampak 8 let stari četrti del Persona 4 Golden.

Igro je nato praktično tudi potrdil uradni ATLUSov Twitter račun, ki je napovedal, da imajo za nas 13. junija zanimive novice, presenečenje pa bodo razodeli na dogodku PC Gaming Show.

Pojavila so se tudi šušljanja, da se zna na Steamu pojaviti tudi igra Persona 3, a te govorice so veliko manj zanesljive. Tu je še malce manj prijetna novica, saj se zdi, da bo Persona 4 vsebovala zloglasno Denuvo zaščito.

Zanimivo je, da je Persona 4 Golden izšla samo za prenosno konzolo PlayStation Vita, razvijalec pa je ni niti predelal za PlayStation 4, tako da bodo po PC verziji zagotovo posegli tudi konzolni igralci.

Več bo znanega 13. junija ob 20.00, ko se bo uradno začela konferenca PC Gaming Show, ki si jo boste lahko ogledali preko spodnje povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime