Persona 4 Golden skoraj zagotovo prihaja na PC

Dobre novice za ljubitelje japonskih RPG-jev, ki si v vseh teh letih niste privoščili nobene PlayStation konzole. Na teh namreč že dolga leta ekskluzivno biva serija Persona, ki je nedolgo nazaj prejela že svoj peti del, ki je zaslužil ogromno, franšiza pa je pridobila popularnost tudi pri tistih igralcih, ki se jRPG-jev nočejo dotakniti niti z dolgo palico.

PC igralci že dolgo pozivajo razvijalca ATLUS, da igre končno predela tudi na PC, a ta je na njihove prošnje ostal gluh. Zdelo se je celo, da razvijalec sovraži PC platformo, zato so zdele želje po predelavi kot daljne sanje, ki jih ne bomo nikoli dosegli.

A očitno smo se zmotili, saj se je v Steam bazi nenadoma pojavil zapis o predelavi igre za PC. Žal očitno ne bomo dobili petega dela, ki je nedavno prejel posodobitev Royal, ampak 8 let stari četrti del Persona 4 Golden.

Igro je nato praktično tudi potrdil uradni ATLUSov Twitter račun, ki je napovedal, da imajo za nas 13. junija zanimive novice, presenečenje pa bodo razodeli na dogodku PC Gaming Show.

Pojavila so se tudi šušljanja, da se zna na Steamu pojaviti tudi igra Persona 3, a te govorice so veliko manj zanesljive. Tu je še malce manj prijetna novica, saj se zdi, da bo Persona 4 vsebovala zloglasno Denuvo zaščito.

Zanimivo je, da je Persona 4 Golden izšla samo za prenosno konzolo PlayStation Vita, razvijalec pa je ni niti predelal za PlayStation 4, tako da bodo po PC verziji zagotovo posegli tudi konzolni igralci.

Več bo znanega 13. junija ob 20.00, ko se bo uradno začela konferenca PC Gaming Show, ki si jo boste lahko ogledali preko spodnje povezave.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

AMZS v igro Assetto Corsa prenesel progo na Vranskem in pripravlja karting turnir z lepimi nagradami

Zagotovo ste se vsaj enkrat do sedaj usedli že v kart dirkalnik in ste se zapodili po nekem dirkališču. Osebno lahko pričam,...

Cyberpunk 2077 napovednik prikaže različne tolpe mesta Night City

Nekaj dni nazaj se je odvila nova digitalna konferenca Night City Wire in kot po navadi smo dobili nove igralne napovednike, ki...

Je piratstva pri PC igrah res konec?

Bitka med pirati in raznimi načini zaščite iger traja že zelo dolgo, dolgo časa. Piratstvo na PC-ju je šlo skozi svoje vzpone...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!