Rainbow Six Siege bo od jutri pa do ponedeljka brezplačen za igranje

Založnik Ubisoft je že večkrat ponudil igro Rainbow Six Siege v brezplačno igranje in tudi ta vikend ne bo nič drugače. Špil bo namreč od jutri, od 15.00 ure dalje, postal povsem brezplačen za igranje, zastonjsko pa se bomo zabavali vse do ponedeljka.

Tokratna brezplačna ponudba pa se malce le razlikuje od prejšnjih, saj boste igralci prejeli tudi nagrado za igro The Division 2, ta pa bo prišla v obliki Thermite preobleke.

Brezplačna ponudba zajema celotno igro, tako da boste lahko preizkusili skoraj vso vsebino, ki je trenutno na voljo. Čaka vas več igralnih načinov in 20 različnih operatorjev, ves vaš napredek pa se bo nato prenesel tudi v polno igro, če se seveda po brezplačnem vikendu odločite za nakup. Dobra novica je tudi to, da bo v naslednjih dneh Siege precej znižan: osnovna verzija je posekala ceno za 60 % na 8,00 €, Deluxe verzija pa stane 9,90 €. Če želite imeti prav vso vsebino, si lahko privoščite Ultimate Edition, ki je znižana za 50 % na 42,49 €.

Brezplačni vikend se ne bo zgodil po naključju, saj nas čaka nova vsebina Operation Steel Wave, ki se bo začela ravno ob koncu zastonjskega igranja, prinesla pa bo cel kup nove vsebine – med drugim dva nova operatorja Ace in Melusi.

S snemavanjem gigabajtov lahko začnete že zdaj, preprosto se opravite na sledečo povezavo, brezplačni vikend pa bo na voljo na PC-ju ter konzolah PlayStation 4 in Xbox One.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!