AMD začel ob nakupih AMD Ryzen 3000 procesorjih ponujati brezplačne kopije igre Horizon Zero Dawn

Če načrtujete v tem mesecu nadgraditi svoj igričarski strojček in ste si začeli ogledovati AMD-jevo ponudbo, potem imamo za vas sila dobre in privlačne novice. AMD se je namreč odločil svojo ponudbo Ryzen procesorjev serije 3000 malce nadgraditi in tako bo vsak kupec prejel zraven še kodo za aktivacijo nedavno napovedane igre Horizon Zero Dawn.

Ponudba velja za sledeče procesorje:

  • AMD Ryzen 9 3950X
  • AMD Ryzen 9 3900X
  • AMD Ryzen 7 3800X
  • AMD Ryzen 7 3700X
  • AMD Ryzen 5 3600X
  • AMD Ryzen 5 3600

Ta skupek paketov je časovno omejen in ni na voljo pri vseh prodajalcih, ampak samo pri tistih, ki imajo partnerstvo z AMD-jem. Eden takih je denimo slovenska spletna trgovina EIGRE.si, ki ima v ponudbi vse omenjene procesorje. Akcija velja samo ta mesec in je bo konec 30. junija.

Pri nakupu boste prejeli posebno kodo, ki jo potem aktivirate preko naslednje povezave. Bodite pozorni, da bo aktivacija te kode delovala samo takrat, ko bo v računalniku nameščen eden od zgoraj naštetih procesorjev.

Horizon Zero Dawn je predelava igre, ki je leta nazaj izšla za PlayStation 4, Sony pa se je odločil, da bo preko nje malce potipal PC trg in morda na uspehu prodaje tega naslova visi usoda ostalih njihovih ekskluziv, ki znajo tudi nekoč najti svojo pot na računalniški trg. Datum izida je za zdaj napovedan za to poletje, stavimo pa, da bo v prihajajočih dneh razodet tudi bolj natančen datum prihoda.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime