Counter-Strike: GO dobil pomembno posodobitev – sedaj lahko končno odigramo igro križcev in krožcev

Po osmih letih, odkar je Counter-Strike: Global Offensive prispel na naša računala, smo včeraj dobili njegovo morda najbolj pomembno posodobitev do sedaj. Končno se je namreč zgodilo, da lahko znotraj mape odigramo igro križcev in krožcev.

Seveda je bilo tehnično to izvedljivo že prej, saj so lahko igralci denimo streljali v steno in tam postavili navidezno polje. A to početje je bilo izjemno zamudno in med trošenjem streliva se je lahko hitro zgodilo, da te je slišal nasprotnik in ti v čefaro poslal vroči izstrelek, ki je zaključil tvojo kariero.

Igranje križcev in krogcev se je malce poenostavilo s prihodom mape Inferno, na kateri je Valve s kredo začrtal 6 polj za igranje, žal pa si še vedno moral porabiti ogromno streliva. Nekateri bolj iznajdljivi so za igranje uporabili različne spreje, včeraj pa se je zgodilo, da je razvijalec udaril po mizi in v Counter-Strike uradno vpeljal izmenjavanje križcev in krožcev.

Zanimivo je, da te posodobitve ne najdemo v opisu popravka, tako da so igralci našli to zanimivost po naključju. Zadevo je najprej širnemu svetu prikazal Twitter uporabnik Haci in kot vidimo, je sedaj igranje močno poenostavljeno. Za izris znaka potrebujete samo en naboj, igra pa prepozna, ko se igralnemu polju približata dva igralca. Ni še jasno, ali morata to biti obvezno nasprotnika, ali pa si lahko izmenjavata udarce igralca iste strani.

Ko je runde konec, slišimo glasen zvon in polje se ponastavi na začetno stanje. Res zanimivo, kako lahko takšna mala posodobitev popestri dogajanje pred začetkom dejanskega igranja in upamo, da bo Valve v svoje igre zapekel še več takšnih zanimivosti.

Mimogrede, če vam bo kdaj hudo, hudo dolgčas, samo vtipkajte v Google iskalni niz “Tic Tac Toe” in odigrali boste lahko kakšno rundo z računalnikom, podprto pa je tudi igranje s še enim igralcem za istim zaslonom.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!