Yakuza: Like a Dragon dobil nov, 14 minut dolg igralni napovednik

Yakuza: Like a Dragon že nekaj časa zabava PS4 igralce na Japonskem, ostali pa še vedno čakamo na izid kopije, ki bi vsebovala angleške podnapise. SEGA pravi, da se bo izid zgodil enkrat letos, a še vedno nima trdno zakoličenega datuma, so pa najavili, da bo igra izšla še na platformah Xbox One, PC ter konzoli naslednje generacije Xbox Series X.

Včeraj smo dobili tudi nov igralni posnetek iz PC verzije, ki je precej obsežen, saj prikaže kar 14 minut igranja. Vidimo lahko nekaj sprehajanja skozi mesto, pogovarjanja in bojevanja. Slednje bo v osmem delu te franšize popolnoma drugačno od predhodnikov, saj bo pretepanje tokrat potekalo v poteznem načinu in glede na posnetek bo zadeva izgledala precej čudno. Zdi se, kot da bi bil potezni način vključen naknadno in med ogledom posnetka sem dobil občutek, kot da gledam modifikacijo, ki je na akcijski boj zalepila predrugačen bojni sistem.

Yakuza: Like a Dragon bo vseboval tudi klasične prvine predhodnikov. Med te lahko prištejemo spektakularne pretepaške poteze, zamahovanje s kitarami na glave nasprotnikov ter kup mini iger, kot je denimo karting. Na razpolago bomo imeli 19 različnih služb, tako da se bomo lahko v prostem času zabavali kot varnostnik ali pa glasbenik, čaka pa nas tudi cel kup stranskih nalog.

Igra bo vsebovala tudi zaščito Denuvo, kar jo bo zagotovo še pred izidom priskutilo marsikateremu PC igralcu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime