Hitman 3 uradno napovedan za januar 2021

Razvijalec IO Interactive je dolgo in dobro skrbel za redne posodobitve svoje igre Hitman 2 in sedaj je končno napočil čas za povsem nov del.

Tega so uradno napovedali včeraj in nepresentljivo bo ta nosil ime Hitman 3. Oziroma Hitman III. Rimska številka je sicer čudna, saj je drugi del nosil povsem navadno številko, ampak razvijalci se nikoli ne morejo zediniti, kakšno cifro prisoditi svojim igram.

Dobili smo kratki napovednik, ki pa je prikazal zelo malo. Razvijalec pravi, da bo trojka zaključila trenutno trilogijo, ki nosi ime World of Assassination. Seveda to ne pomeni, da nas ne čakajo nove igre z našim najljubšim gologlavcem, le da bodo nadaljni naslovi šli v novo smer.

Hitman III prihaja januarja 2021 za PlayStation 5, predvidevamo pa, da ga bomo ugledali tudi na PC-ju in konzoli Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!