Horizon Forbidden West uradno napovedan za PlayStation 5

Ko je razvijalec Guerilla Games nenadoma preklopil iz izdelave Killzone naslovov in se osredotočil na odprt svet ter prvič napovedal igro Horizon Zero Dawn, veliko kritikov njihovem novem izdelku ni napovedoval veliko možnosti. Killzone naslovi so bili namreč znani po tem, da so na PlayStation konzolah znali pričarati čudovito grafično podobo, a pod lepo masko se je skrivala linearna streljačina, ki ni želela preveč inovirati.

Vendar je Guerilla pošteno presenetil vse in Horizon Zero Dawn je ob izidu leta 2017 pošteno presenetil vse in hitro postal razlog za nakup konzole PlayStation 4.

Zadeva je celo tako uspešna, da bo to prva Sonyjeva ekskluziva, ki bo našla to poletje pot tudi na PC in kakor smo vsi bili veseli predelave, smo se tudi spraševali, kdaj nas bo pozdravilo nadaljevanje.

To je bilo včeraj na konferenci The Future of Gaming tudi uradno predstavljeno in tako smo dobili prvi vpogled v igro Horizon Forbidden West.

Seveda se vrača glavna junakinja Aloy, ki bo nadaljevala zgodbo sveta, kjer se je združila tehnologija in narava. Spet bomo občudovali čudovito izrisano okolico in mehanične zveri, ki jih bomo lahko podredili svojim željam ali pa jih seveda poslali v onstranstvo v zameno za dele. Napovednik je prikazal tudi nekaj podvodnega igranja in novo zver, ki precej spominja na tiste mamute iz Gospodarja prstanov.

Žal Sony ni izdal, ali bo igra izšla skupaj s konzolo PlayStation 5 ali pa jo bomo dobili naknadno, več novic naj bi dobili skozi letošnje poletje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime