NBA 2K21 dobil prvi dražilnik za konzolo PlayStation 5

Nihče ni bil presenečen, ko je včeraj založnik 2K napovedal nov del košarkaške serije in tej podelil naslov NBA 2K21. Franšiza namreč vsako leto oktobra izda nov del, vsakič pa se to zgodi septembra in tudi letos se ta formula ne bo pretirano spremenila.

Dobili smo kratek dražilnik, v katerem je pred kamere stopil mladi NBA zvezdnik Zion Williamson, posnetek pa je prikazal prve podobe igre na konzoli PlayStation 5.

Ker je zadeva dražilnik, nismo izvedeli praktično ničesar pomembnega, razen da bo nova strojna oprema poskrbela za hudo natančne učinke potenja. A po drugi strani se izdaje na konzoli naslednje generacije veselimo, saj bo ta imela vgrajeni SSD disk, ki bo dramatično zmanjšal nalagalne zaslone, ki so bili še posebej zoprni v NBA 2K seriji, teksture pa bodo zagotovo pridobile nekaj dodatnih poligonov.

Izid je za zdaj napovedan za jesen 2020, tako da znamo dobiti kakšen mesec zamika od tradicionalnega septembra.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!