Popularna preživetvena igra Ark: Survival Evolved je brezplačna na Epic Games trgovini

Preživetvena igra Ark: Survival Evolved te dni praznuje že svoj 5. rojstni dan in gre za enega od naslovov, ki je leta 2015 med prvimi igralce zbližal s pojmom Early Access.

Od takrat je preteklo že veliko vode in Ark je izšel tudi na konzolah PlayStation 4 in Xbox One, poleg tega pa je prejel že štiri večje razširitve.

Gre za igro, kjer morajo igralci preživeti za svoje preživetje v ogromnem in neizprosnem večigralskem svetu, ki ga poseljujejo dinozavri in tudi drugi igralci. Vaša naloga je, da nabirate surovine, si potešite žejo in lakoto ter si zraven zgradite tudi povsem svoj domek, ki bo prišel hudo prav, ko se bo kakšen igralec odločil, da si prilasti vašo lastnino.

Razvijalcu Wildacar je uspelo čez vsa ta leta obdržati interes igralcev in Ark je vedno med najbolj prodajanimi naslovi na Steamu.

Sedaj si lahko igro pridobite povsem brezplačno v trgovini Epic Games. Brezplačna ponudba aktivacije bo veljavna do 18. junija in ko si igro enkrat aktivirate na naslednji povezavi, bo vaša ostala za vedno.

Ni pa to edina brezplačna ponudba, saj Epic podarja tudi Samurai Shodown Collection, ki je v bistvu paket starošolskih iger iz arkadnih avtomatov. Zbirka bo zagotovo navdušila marsikaterega retro oboževalca, v svojo zbirko pa si jo lahko prenesete na naslednji povezavi.

Naslednji teden bomo v brezplačni ponudbi dobili igri Pathway in The Escapist 2.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime