Spider-Man: Miles Morales prihaja še letos za PlayStation 5

Igra Spider-Man iz leta 2018 velja za eden glavnih razlogov, da so si ljudje privoščili konzolo PlayStation 4. Sony je vedel, da bo razvijalec Insomniac Games ustvaril nekaj čudovitega in zabavnega, zato je igro zavezal k svoji platformi. Navdušenci nad Peter Parkerjem so tako lahko samo skomignili z rameni in odšli v trgovino po izvod svoje konzole.

Razočarani niso bili, saj je Spider-Man postal ena najboljših superherojskih iger in oboževalci so komaj čakali na nadaljevanje. Šušljalo se je, da Insomniac dela na nekem drugem naslovu, zato so včeraj na Sonyjevi konferenci kar presenetili in uradno napovedali igro Spider-Man: Miles Morales.

Glavni karakter se bo tokrat zamenjal, saj ne bomo več spremljali Petra ampak Milesa. Na to je namigoval že konec igre iz leta 2018, sedaj pa je to tudi uradno potrjeno. Prvi napovednik je prikazal, da se bomo še vedno pomočjo pajčevine sukali skozi ogromno mesto ter branili pravico pred napadom zlobnežev.

Dobra novica je tudi to, da bo igra izšla skladno z novo konzolo, kar se bo zgodilo decembra 2020. To verjetno tudi pomeni, da Miles Morales ne bo polnopravno nadaljevanje, ampak bolj samostojni dodatek, saj sta dve leti preprosto premalo, da bi lahko razvijalec spočel večji projekt v slogu Spider-Man 2.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime